3 λόγοι για να αλλάξετε τώρα το πλυντήριο πιάτων της επιχείρησης σας

λόγοι για αντικατάσταση σε επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων
αλλάξτε το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων σας

Μήπως το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων σας τα έχει «κάνει θάλασσα»; Υπάρχουν μερικές βλάβες που δείχνουν από χιλιόμετρα ότι το μηχάνημα θέλει αλλαγή. Ωστόσο, κάποιες φορές το πρόβλημα μπορεί να είναι πιο ύποπτο και να μην το αντιληφθείτε αμέσως. Είμαστε η εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού για χώρους μαζικής εστίασης Βογιατζάκη. Διαθέτουμε χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας και σεβόμαστε απολύτως τις επιχειρήσεις σας.

Θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε γρήγορα, πότε το πλυντήριό σας μπορεί να θέλει αλλαγή! Διαβάστε στο άρθρο μας, τους 3 πιο σημαντικούς λόγους για να αγοράσετε ένα καινούριο πλυντήριο πιάτων. Θα σας δώσουμε επιπλέον και μερικές συμβουλές που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων: διαρροές και συχνά μερεμέτια

Ας αρχίσουμε με μερικά πολύ «τρανταχτά» ζητήματα. Αν στην κουζίνα ή σε οποιονδήποτε χώρο έχετε το πλυντήριο, βλέπετε συχνά-πυκνά νερά, σίγουρα υπάρχει κάποιο ζήτημα. Αν λοιπόν δείτε μια ανεξήγητη ποσότητα νερού στο πάτωμα, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο μηχάνημα. Σίγουρα, δεν σημαίνει πάντα ότι μπορεί να χρειάζεται και αλλαγή για αυτό. Μπορεί να είναι κάτι που με μικρές διορθώσεις φτιάχνει εύκολα.

Με βάση το τελευταίο, είναι πολύ φυσιολογικό να φωνάξετε έναν τεχνικό για να κάνει μερικά μερεμέτια. Αυτό μπορεί να μην αφορά πάντα διαρροές αλλά οποιοδήποτε άλλο μικρό προβληματάκι εμφανίζει το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων σας. Αν όμως αυτό, φτάσει σε σημείο να αποτελεί ρουτίνα για εσάς τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα για μια αντικατάσταση.

Εξάλλου σίγουρα δεν θα θέλετε να δίνετε συνέχεια λεφτά σε λογαριασμούς νερού για τις διαρροές ή σε μάστορα. Αντί να προσπαθείτε συνέχεια με μικρότερο κόστος να διορθώσετε το πρόβλημα, η καλύτερη λύση είναι να επενδύσετε σε ένα καινούριο πλυντήριο υψηλών προδιαγραφών.

διαρροές και μερεμέτια σε επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων

Εργονομία, οικονομία και ενέργεια στο επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων

Ας περάσουμε τώρα σε μια διαφορετική προσέγγιση του ζητήματος. Γνωρίζουμε πως όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εξοπλίζονται με σύγχρονα μηχανήματα και συσκευές. Ένας από τους λόγους είναι γιατί θέλουν να αποκτήσουν εξοπλισμό φιλικότερο προς το περιβάλλον. Από την άλλη φυσικά, οι επιχειρηματίες της εστίασης ψάχνουν ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν πιο οικονομικά.

Βεβαίως, όλα τα προηγούμενα πρέπει να συνδυάζονται σε μια συσκευή με πρακτικές διαστάσεις που να δίνει την άνεση στο προσωπικό να δουλεύει χωρίς προβλήματα. Με λίγα λόγια, μπορεί να ψάχνετε για ένα οικονομικό, φιλικό στο περιβάλλον και εργονομικό επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων. Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία επιχειρηματία, τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να έχετε ό,τι ακριβώς ψάχνετε.

Με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων Α+ ενεργειακής κλάσης. Θα βελτιώσουν τόσο την εξοικονόμηση ενέργειας όσο και την ποιότητα των πλύσεων. Υπάρχουν ιδανικές επιλογές για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης. Μην μένετε στην σκέψη! Κάντε μια επένδυση που θα σας βοηθήσει να μειώσετε τα έξοδα στους λογαριασμούς και θα βοηθήσει το προσωπικό σας.

κορυφαίο επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων υψηλών προδιαγραφών

Το πλυντήριο πιάτων είναι πολύ παλιό ή κάνει ασυνήθιστο θόρυβο

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, ξέρετε πολύ καλά πως κανείς δεν μπορεί να νικήσει τη μάχη με τον χρόνο! Το ίδιο ισχύει δυστυχώς και για τα μηχανήματα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Δεν θα σταθούμε πολύ σε αυτό. Αν έχετε για πολλά συνεχόμενα χρόνια τον ίδιο εξοπλισμό, κάποια στιγμή η απόδοσή του θα πέσει απότομα. Επίσης, θα βγάζει όλο και συχνότερα προβλήματα. Αν ισχύει αυτό για το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων σας, τότε απλά πρέπει να το αλλάξετε!

Ένα πιο ύπουλο πρόβλημα που μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι οι θόρυβοι. Ένα επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων σίγουρα θα λειτουργεί με την σύγχρονη παραγωγή ενός θορύβου. Αν όμως ο τελευταίος, αλλάξει απότομα, γίνει πιο έντονος ή κάπως ασυνήθιστος, τότε ίσως υπάρχει θέμα. Είναι εύκολο να μην δώσετε σημασία στους ήχους με τόσα που έχετε στο μυαλό σας. Παρόλα αυτά σας το υπενθυμίζουμε γιατί μπορεί να είναι λόγος για να αλλάξετε το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων σας.

Πέρα από αυτό όμως μην ξεχνάτε ποτέ ότι αν οι θόρυβοι γίνουν έντονοι, μπορεί να ενοχλούν ακόμα και τους πελάτες σας. Ποιος θα ήθελε να πιει καφέ ή να απολαύσει το φαγητό του σε μια καφετέρια ή ένα εστιατόριο αντίστοιχα κάτω από τέτοιες συνθήκες; Σαν σοβαροί επαγγελματίες πρέπει να αξιολογείτε πάντα αυτές τις μικρές λεπτομέρειες.

αντικατάσταση με επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων ιταλικό

Αυτοί ήταν οι 3 πιο σοβαροί λόγοι κατά την άποψή μας που θα σας οδηγήσουν να πάρετε ένα νέο επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων. Άλλοι είναι πιο ξεκάθαροι και θα σας κάνουν να το σκεφτείτε απευθείας, ενώ άλλοι λίγο απαιτούν περισσότερη προσοχή. Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε λύσεις στα προβλήματα της επιχείρησής σας.

Ακριβώς σε ό,τι αφορά το τελευταίο, μπορούμε να γίνουμε οι καλύτεροι σύμμαχοί σας απέναντι στα προβλήματα που αφορούν τα είδη εξοπλισμού. Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε και να συνεργαστούμε.

Περισσότερα άρθρα