Πώς να κάνετε την καλύτερη επιλογή στον εξοπλισμό του κρεοπωλείου σας;

κορυφαίος επαγγελματικός εξοπλισμός κρεοπωλείου
επαγγελματικός εξοπλισμός κρεοπωλείου

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι παράγοντες για να αποβεί κερδοφόρα μια επιχείρηση. Για παράδειγμα, ένα κρεοπωλείο δεν μπορεί να «πατήσει» αποκλειστικά στην ποιότητα των προϊόντων του. Ο απαραίτητος εξοπλισμός κρεοπωλείου είναι επίσης πολύ σημαντικός. Ως επαγγελματίες γνωρίζετε πως στο κρεοπωλείο έρχεστε καθημερινά σε θέση να εργάζεστε σε μηχανήματα ή να χρησιμοποιείτε συσκευές. Αν λοιπόν δεν κάνετε την σωστή επένδυση σε αυτά, τότε σίγουρα θα αντιμετωπίζετε δυσκολίες.

Ενδεχομένως σκέφτεστε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να ανοίξετε κρεοπωλείο. Από την άλλη μπορεί απλά να θέλετε να δείτε ιδέες για νέα είδη εξοπλισμού. Σε κάθε περίπτωση βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Η εταιρία εξοπλισμού μαζικής εστίασης Βογιατζάκη, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για το κρεοπωλείο σας.

Εξοπλισμός κρεοπωλείου: επαγγελματικές βιτρίνες προβολής

Θεωρούμε πως οι ψυχόμενες βιτρίνες προβολής αποτελούν το νούμερο ένα είδος εξοπλισμού για το κρεοπωλείο σας. Είναι το μέρος στο οποίο τοποθετείτε τα εμπορεύματα της ημέρας. Πέραν τούτου είναι θα λέγαμε και η ατραξιόν του καταστήματος. Είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει ένας πελάτης για να επιλέξει τα κρέατα και τα κοτόπουλα που θα αγοράσει. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορείτε να στήσετε ένα κρεοπωλείο, χωρίς να βρείτε λύση γι’ αυτό.

Πέρα όμως από τη μεγάλη σημασία που έχει η εικόνα, ας μην ξεχνάμε και το βασικότερο. Είναι ψυχόμενες βιτρίνες, που σημαίνει ότι διατηρούν τα κρέατα σε άριστη κατάσταση. Είναι ο εξοπλισμός κρεοπωλείου που με τη λειτουργία του συντηρεί φρέσκα και «υγιή» τα προϊόντα σας. Με βάση τα όσα είπαμε, σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε μια ψυχόμενη βιτρίνα προβολής υψηλής απόδοσης και ποιότητας.

εξοπλισμός κρεοπωλείου με επαγγελματικές βιτρίνες προβολής-συντήρησης

Επαγγελματικά ψυγεία αργής ωρίμανσης και κατάψυξη

Ο βασικός εξοπλισμός κρεοπωλείου πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει και τη μελέτη για τα ψυγεία. Όπως ακριβώς με τη βασική βιτρίνα προβολής-συντήρησης, έτσι και εδώ είναι απαραίτητο να αναζητήσετε μέγιστη ποιότητα και απόδοση. Η μεγάλης διάρκειας διατήρηση του εμπορεύματος αλλά και η ψύξη τους, πρέπει να σας εξασφαλίζει άριστη φρεσκάδα.

Ο εξοπλισμός κρεοπωλείου πρέπει να «κρατάει» το κρέας σε όσο το δυνατόν πιο κοντινή κατάσταση με αυτήν που είχε όταν το παρασκευάζατε. Για τα ψυγεία και τους καταψύκτες, αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι τα μεγέθη που θα διαλέξετε. Ένα πολύ συχνό λάθος, είναι ότι επαγγελματίες προσπαθούν να χωρέσουν μεγαλύτερες ποσότητες από τις ενδεδειγμένες στα ψυγεία τους.

Κάτι τέτοιο όμως οφείλετε να γνωρίζετε πως έχει ως αποτέλεσμα την πτώση απόδοσης. Μην βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας για αγορά. Ο ιδανικός εξοπλισμός κρεοπωλείου απαιτεί μελέτη των διαστάσεων του χώρου σας αλλά και των αναγκών της επιχείρησής σας.

ψυγεία αργής ωρίμανσης βιτρίνες προβολής, επαγγελματικός εξοπλισμός κρεοπωλείου

Ο εξοπλισμός κρεοπωλείου περιλαμβάνει επιφάνειες κοπής

Όλοι το ξέρουνε αυτό! Ο καλός ο κρεοπώλης δουλεύει καθημερινά πάνω από το κρέας. Πώς θα κόψετε λοιπόν το εμπόρευμά σας σε ωραία επαγγελματικά κομμάτια χωρίς την κατάλληλη επιφάνεια κοπής; Ίσως είναι ο πιο οικονομικός εξοπλισμός κρεοπωλείου αλλά δεν παύει να είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Για τις επιφάνειες κοπής δεν έχουμε να κάνουμε ιδιαίτερα σχόλια. Δύο μόνο πράγματα πρέπει να προσέξετε. Το ένα είναι το υλικό κατασκευής. Πρέπει να είναι ανθεκτικό στις πιέσεις, την υγρασία και στις μηχανικές καταπονήσεις. Το δεύτερο είναι να μην μαζεύει εύκολα βρωμιά και μικρόβια. Δεν το συζητάμε ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να καθαρίζετε συχνά. Άλλα όσο πιο αντιμικροβιακό είναι το υλικό, τόσο το καλύτερο!

κορυφαίες επιφάνειες κοπής, επαγγελματικός εξοπλισμός κρεοπωλείου

Επαγγελματική μπιφτεκομηχανή και ζαμπονομηχανή

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός κρεοπωλείου φυσικά πρέπει να έχει και μερικά ειδικά «μαραφέτια». Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για δύο μικρά μηχανήματα που όχι μόνο δεν θα σας ταλαιπωρήσουν αλλά θα σας λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια. Όσο ωραία και να ζυμώνετε τα μπιφτέκια και όσο εμπιστοσύνη και να έχετε στις τεχνικές κοπής σας, δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε άριστα αποτελέσματα.

Αντί να κουράζεστε και να δυσκολεύεστε λοιπόν, μπορείτε με πολύ χαμηλό κόστος να έχετε αξιόπιστα καθημερινά αποτελέσματα σε δύο πολύ βασικά προϊόντα σας. Με την μπιφτεκομηχανή θα έχετε τέλεια σχηματισμένα μπιφτέκια χωρίς την παραμικρή ατέλεια. Για το λόγο αυτό μπορεί να την ακούσετε στην αγορά και ως φορμαριστικό μπιφτεκιών. Με τη ζαμπονομηχανή φυσικά, κόβετε απόλυτα ακριβείς φέτες ζαμπόν χωρίς κόπο και άγχος για τις ποσότητες.

Είναι δύο μηχανές που δεν πρέπει να λείπουν από το μαγαζί σας. Μπορείτε να έχετε άνεση, ευελιξία και ταχύτητα με μια επένδυση σχετικά χαμηλού κόστους. Το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσετε είναι ο εξοπλισμός κρεοπωλείου σας να πληροί τις προϋποθέσεις προστασίας του χειριστή.

ζαμπονομηχανή και επαγγελματικός εξοπλισμός κρεοπωλείου

Αυτά ήταν μερικά από τα απολύτως απαραίτητα είδη εξοπλισμού που θεωρούμε πως πρέπει να υπάρχουν στο κρεοπωλείο σας. Στην εταιρία Βογιατζάκη είμαστε πάντα κοντά στον επιχειρηματία και προτείνουμε καθημερινά ιδέες και λύσεις για τα προβλήματά σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή προσφορά ψάχνετε σε είδη εξοπλισμού κρεοπωλείου μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ελπίζουμε να φανήκαμε χρήσιμοι!

Περισσότερα άρθρα