Επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα: Τι να προσέξετε κατά την αγορά τους;

επαγγελματικό ψυγείο με δύο πόρτες
επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα σε εξοπλισμό μαζικής εστίασης

Τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα είναι μια προσθήκη στην επιχείρηση σας που απαιτεί προσοχή. Είναι απαραίτητα για διάφορα είδη χώρων μαζικής εστίασης. Πέρα από την τεράστια χρησιμότητά τους υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να τα προτιμήσετε. Όπως δηλώνει και το όνομα τους είναι κατά κάποιον λόγο η βιτρίνα του μαγαζιού σας. Είναι ηλεκτρικές συσκευές που συνήθως βρίσκονται σε περίοπτη θέση του χώρου.

Έτσι είναι πολύ πιθανό να είναι από τα πρώτα πράγματα που θα δει ένας πελάτης μέσα στην επιχείρηση σας. Όπως καταλαβαίνετε αυτό έχει μεγάλη σημασία. Είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να προσέξετε στην αγορά σας. Παρακάτω, θα βρείτε μερικές «χρυσές» συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα.

Επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα με υψηλές επιδόσεις

Ας ξεκινήσουμε με κάτι πολύ βασικό. Σίγουρα πρέπει να επενδύσετε στην αισθητική και την εικόνα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι πάνω από όλα πρόκειται για ψυγεία. Είτε έχετε εστιατόριο, ταχυφαγείο, καφετέρια είτε ξενοδοχείο δεν έχει μεγάλη διαφορά. Οποιοσδήποτε επαγγελματικός χώρος που χρειάζεται ψυγεία, δημιουργεί απαιτήσεις για υψηλές αποδόσεις.

Οφείλετε λοιπόν να κάνετε μια καλή έρευνα αγοράς και να «κυνηγήσετε» την αξεπέραστη ποιότητα. Ένα τόσο σημαντικό μηχάνημα δεν είναι δυνατό να εμφανίζει προβλήματα λειτουργίας. Σε αντίθετη περίπτωση θα σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις καθημερινές δουλειές. Φανταστείτε πόσο θα δυσκολευτείτε να ευχαριστήσετε τους θαμώνες σας αν σερβιριστούν με ζεστά αναψυκτικά ή με μπαγιάτικα ορεκτικά.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι αν τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα αποβούν ακατάλληλα, θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Αναφερόμαστε φυσικά στη μεγάλη οικονομική φύρα που θα προκαλέσουν οι τυχούσες επανειλημμένες επισκευές και τα μερεμέτια. Αν θέλετε να αποφύγετε τέτοια δυσάρεστα φαινόμενα πρέπει να προτιμήσετε και να εμπιστευτείτε αξιόπιστες μάρκες κατασκευής.

επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα με μέγιστη απόδοση

Δώστε έμφαση στην εικόνα και την αισθητική

Αφού δώσετε βάση στην άριστη λειτουργία, που εξασφαλίζει την κατάλληλη συντήρηση των εμπορευμάτων σας πρέπει να περάσετε στο επόμενο βήμα. Και αυτό δεν είναι άλλο από αυτό που τονίσαμε στην αρχή του άρθρου. Η εικόνα και η αισθητική είναι το άλφα και το ωμέγα για τα ψυγεία αυτής της κατηγορίας.

Τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα είναι σχεδόν πάντα σε σημεία που οι πελάτες έχουν συνήθως εύκολη πρόσβαση. Βέβαια, ακόμα και να μην μπορούν να φτάσουν σε εκείνο το σημείο, το να μπορούν έστω να τα βλέπουν από μακριά είναι αρκετό! Είναι με λίγα λόγια, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της εξωτερικής εικόνας μιας επιχείρησης.

Δεν μπορείτε να αφήσετε στην τύχη του το image του επαγγελματικού χώρου σας. Αν έχετε ξεμείνει από ιδέες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Με πολύ λίγο ψάξιμο θα βρείτε ατελείωτη ποικιλία σε χρώματα και σχεδιασμό για τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να ταιριάξετε την επιλογή σας με τις ανάγκες του χώρου που θα τοποθετηθεί.

επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα προβολής με υπέροχο design

Επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα στο κατάλληλο μέγεθος

Μιλώντας για τις ανάγκες του χώρου σας, είναι πολύ βασικό να επιλέξετε ψυγεία στο σωστό μέγεθος. Μια κακή ή επιπόλαια εκτίμηση σε αυτό το κομμάτι, μπορεί να αποβεί τρομακτικά επιζήμια! Είναι σίγουρα ένα από τα πιο βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεπεράσετε αυτό το ζήτημα. Το τονίζουμε ωστόσο, γιατί μερικές φορές μπορεί να σας διαφύγει! Αφιερώστε λίγα λεπτά για να πάρετε κυριολεκτικά τα μέτρα σας. Είναι καλό να ξέρετε το ακριβές μήκος και πλάτος του διαθέσιμου χώρου σας. Τόσο απλά θα κάνετε την πιο ταιριαστή επιλογή στο μέγεθος.

Ευτυχώς για εσάς, όποιες και να είναι οι διαστάσεις, τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα μπορούν να σας δώσουν τη λύση! Υπάρχουν αμέτρητες διαθέσιμες επιλογές. Θα βρείτε σίγουρα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία συσκευές που ταιριάζουν για όλα τα μήκη και πλάτη.

επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών

Η μεγάλη σημασία της ενεργειακής απόδοσης

Μπορεί να το αφήνουμε για το τέλος, αλλά είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα! Την σύγχρονη εποχή η ενέργεια είναι δύναμη. Το γνωρίζετε πολύ καλά από την εμπειρία σας. Μην ξεχάσετε λοιπόν, ότι η συνολική απόδοση του ψυγείου δεν αφορά μόνο την κατάλληλη συντήρηση ή ψύξη. Είναι απαραίτητο τα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα να είναι ενεργειακά αποδοτικά.

Υπάρχουν μερικές συσκευές και μηχανήματα τα οποία μετά την χρήση τους απλά βγαίνουν από την πρίζα. Άλλες φορές πολύ απλά τα κλείνετε με ένα κουμπί. Σε πλήρη αντίθεση με αυτά όμως, τα ψυγεία πρέπει να λειτουργούν αδιάκοπα και δεν μπορούν να κλείσουν ποτέ. Είναι απαραίτητο λοιπόν, να υπάρχει μια πιστοποιημένη και αξιόπιστη μελέτη για την ενεργειακή απόδοση τους.

Δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο να σας έρχονται συνεχώς «φουσκωμένοι» λογαριασμοί. Για αυτό το πολύ βασικό πρόβλημα, υπάρχουν την σημερινή εποχή αρκετές διαθέσιμες επιλογές. Κάτι που θα σας βοηθήσει πολύ είναι να διαβάσετε προσεκτικά τις αξιολογήσεις για την κατανάλωση ενέργειας στα διάφορα μοντέλα.

επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές με υψηλή ενεργειακή απόδοση

Αυτά ήταν τα πιο βασικά σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε τα καλύτερα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα. Να σας θυμίσουμε ότι στην εταιρία επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης Βογιατζάκη, μπορείτε να δείτε εξαιρετικές επιλογές σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

Ελπίζουμε να φανήκαμε χρήσιμοι!

Περισσότερα άρθρα