Αγροτικόν Μεζεδοπωλείο

Αγροτικόν επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης Βογιατζάκης

Με αγάπη και καλή διάθεση μπορείς να δημιουργήσεις πανέμορφα πράγματα.

Ο λόγος, για το γνωστό σε όλους τους λάτρεις ωραίου και προσεγμένου μεζέ, του ποιοτικόυ τσίπουρου, ούζου και ποτού. Το Αγροτικόν, στο πυκνοκατοικημένο Περιστέρι, που πήρε το θάρρος και έκανε το επόμενο βήμα για την ανακαίνηση της κουζίνας και του bar του. 

Η ομάδα της ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΕΠΕ, μετά από πολύ μελέτη στο κομμάτι της εργονομίας, σε συνεργασία με την ομάδα του Αγροτικόν, σχεδιασε και έδωσε την λύση στον εξοπλισμό, στο στέκι όλων αυτών που αγαπούν την Ικαρία ,τα έντεχνα τραγούδια και την vintage και παρείστικη ατμόσφαιρα που επικρατεί εκει μέσα.

Ανάσα ανανέωσης στο χώρο της κουζίνας, καινούργια ψυγεία-πάγκοι με υποδοχή για γαστρονόμους στην επιφάνεια και όλες τι συσκευές που χρειάζεται ο σεφ για να δημιούργήσει τα πεντανόστιμα πιάτα που σερβίρονται στο μαγαζί. Αναβάθμιση του bar με barstation και άλλες ανοξείδωτες ειδικές κατασκευές για μεγαλύτερη εργονομία.

Ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν φτιάξει όλο αυτό, με πολύ μεράκι, καλές δουλειές και συνέχεια της επιτυχίας τους !

Αγροτικον | Καρπενησίου 50, Περιστέρι

Filikon 63, Peristeri, 12131, Athens, GreeceTel.: 210 57 288 03 Emailvoyatzaki@gmail.com

Περισσότερα άρθρα